Ja swoją O III zamawiałem 9.VIII. a odebrałem 14.X. ...a jeżeli chodzi o zmianę konfiguracji...to sprzedawca mnie poinformował,że mam czas na zmiany do 2 tyg.od momentu zamówienia...
[O2FL] Wyłączenie czujnika zapięcia pasów VAGiem
Zwiń
X
-
maciek30_pl, nie ma kontrolki dla zapietych pasów pasażera, tylko dla kierowcy jest
jak zmienisz kodowanie licznika to lampka zniknie i zniknie problemprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
No własnie też tak myślałem, że tam nie ma czujnika. Ale zrobił się problem, bo jak jadę i mam zapięte pasy i pasażer też to zaczyna czasem pikać. A jak jadę bez pasażera to się tak nie dzieje. Trochę dziwna sytuacja. Ale wieczorem spróbuje zrobić tak jak pisał kolega kowaltom99. Dam znać jak to wyszło.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maciek30_plAle zrobił się problem, bo jak jadę i mam zapięte pasy i pasażer też to zaczyna czasem pikać. A jak jadę bez pasażera to się tak nie dzieje.przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maciek30_plAle zrobił się problem, bo jak jadę i mam zapięte pasy i pasażer też to zaczyna czasem pikać.Octavia II RS TDI 200/441
"Wojtek jak ostatnio depnął to buda dotarła do domu 10 minut po podwoziu" :twisted: :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wokanZamieszczone przez maciek30_plAle zrobił się problem, bo jak jadę i mam zapięte pasy i pasażer też to zaczyna czasem pikać.
[ Dodano: Sob 30 Mar, 13 23:13 ]
Niestety kolega jest dosyć mocno zajęty i nie ma czasu mi podpiąć samochodu więc tymczasowo wyciągnąłem czarną wtyczkę przy mocowaniu fotela (przy drzwiach jest taka jak by klapka).
Oczywiście pomogło, tylko tu pojawia się pytanie czy to nie ma negatywnych skutków?
Komentarz
-
Komentarz